دی ولت: غرب کور خوانده روحانی به جمهوری اسلامی وفادار است ( خبر ویژه) |
یک مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی گفت انتظار تغییر اساسی در سیاست ایران به خاطر انتخابات توهمی بیش نیست.
لیور ایکرمن از مقامات پیشین شینبث (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) ضمن تحلیلی در جروزالمپست تصریح کرد: هرچند انتخاب رئیسجمهوری میانهرو در ایران، امید بروز تحولی جدید در این کشور را قوت بخشید اما انتظار تغییر واقعی توهم است. البته خوشبینی بخشی از دیپلماسی است اما اهمیت درک «واقعیت»کمتر از «خوشبینی» نیست.
تحلیلگر جروزالمپست میافزاید: در ماههای گذشته رهبری ایران تحت ریاست آیتالله «علی خامنهای» رهبر عالی قدرتمند این کشور در معرفی ایران به عنوان کشوری دمکراتیک به جهان موفق عمل کرده است. تعداد زیادی از نامزدهای انتخابات از طیفهای مختلف سیاسی و مذهبی و با دیدگاههای متفاوت در انتخابات شرکت داشتند. رسانههای ایران گزارشهایی را از شهروندانی منعکس کرد که در فضای آزاد نامزد مورد علاقه خود را انتخاب میکردند. ایران همچنین مناظره نامزدها را در معرض نمایش عمومی قرار داد. اما واقعیت این است که شورای نگهبان همه افراد سکولار، مسن و میانهرو را رد صلاحیت کرد. در مناظرههای تلویزیونی نیز خط قرمزهایی وجود داشت. همه کشورهای جهان فریب این انتخابات را خوردند و گمان کردند این یک انتخابات دموکراتیک واقعی است. حتی شهروندان ایرانی نیز فریب خوردند(!)
مقام امنیتی سابق اسرائیل در ادامه تحلیل توأم با عصبانیت خود مینویسد: رئیسجمهوری منتخب ایران فقط حامی دیگری از حکومت کنونی این کشور است که از موسسان آن نیز بوده است. روحانی، دقیقا نماد میانهروی و کثرتگرایی نیست. هرچند که وی دکترای حقوق دارد و به زبانهای مختلف مسلط است اما در هر حال وی نیز یک روحانی مذهبی است و عضوی از حکومتی است که پس از سرنگونی شاه در سال 57 به قدرت رسید. وی مسئول سازماندهی دوباره ارتش ایران بود که به ریاست شورای سرپرستی صدا و سیما منصوب شد و از این رو توانست اطمینان دهد که فقط صدای رهبر ایران در ایران شنیده میشود. روحانی، همچنین نماینده رهبر در شورای امنیت ملی و مذاکرهکننده ایران درباره برنامه هستهای این کشور با غرب در بین سالهای 2003 تا 2005 بوده است.
جروزالمپست نوشت: حامیان رئیسجمهوری منتخب ایران در غرب مدعیاند که وی مذاکرهکنندهای حرفهای است و دارای استعداد ویژهای در انجام مذاکرات فقط با اهداف مذاکره است. به عبارت دیگر، وی به صورت ماهرانه توانست مذاکرات را طولانی کند که این امر این امکان را به کشورش داد تا به اهدافش ادامه دهد.
ایکرمن در پایان تصریح کرده است: روحانی اسرائیل را شیطان بزرگ [!؟] قلمداد میکند. رئیسجمهور جدید ایران در زمره روحانیون قرار دارد و نماینده رهبر ایران است.
نشریه آلمانی دی ولت نیز که به محافل صهیونیستی نزدیک است، در تحلیلی خاطر نشان کرد: انتظار تغییر در سیاستهای ایران توهمی خطرناک است. حسن روحانی به اعتدال شهرت دارد اما سیاستمداران غربی کور خواندهاند. روحانی به طور صددرصد نماینده نظام حکومتی است زیرا اگر نبود از سوی شورای نگهبان واجد صلاحیت تشخیص داده نمیشد همانطور که بسیاری از اصلاحطلبان واقعی و ظاهری که نامزدی خود را اعلام کرده بودند، نتوانستند از این سد عبور کنند.
این روزنامه آلمانی با بیان اینکه روحانی سال گذشته وفاداری خود به خطمشی نظام را با بیان این جمله که «اسرائیل یک شیطان بزرگ صهیونیستی» است، به اثبات رسانده است، نوشت: انتظارات توهمآمیز درباره او برای اپوزیسیون ایرانی که اکنون به لیبرالی شدن امور امید بسته، خطرناک است. این امر برای غرب نیز خطرناک است.
منبع :http://www.kayhan.ir/